lauantai 18. syyskuuta 2010

Mielen-kiintoista!

Mikä on Sinun mielestäsi mielen-kiintoista? Mieli on valtavan hallitsevassa asemassa itse kunkin elämässä. Mikä on mieleistäsi? Onko Sinulla mieli-tietty? Millaisia mieli-piteitä Sinulla on? Oletko usein muille mieliksi? Annatko mieli-halujesi ohjata elämääsi? Onko elämäsi ylipäätään mieleistäsi? Vai onko kaikki ihan mieletöntä (vailla mieltä) tai onko se peräti ihan mieletöntä (uskomattoman upeaa)? Elätkö elämäsi niin, että siitä tulee mieleen-painuvaa? Mieleni tekisi jatkaa tätä pitempäänkin, mutta ehkä se olisi jo mielistelyä...

Upeaa, että meillä on niin laaja-alainen mieli. Vaikka se sitten sisältää välillä mieli-pahaakin, niin on se silti ihan käsittämättömän hieno.


Jollei tähän mennessä ole tullut selväksi, niin kerrottakoon, että tykkään kovasti erilaisista sanoilla leikeistä. Yksi suurimpia huvejani on sanojen kääntely - känöjen saantelu. Ajoittain voi olla lähes varma siitä, että toinen kääntää kaiken, minkä sanomme. Ja sitten harmittaa, kun toinen keksii päivän parhaan käännöksen. Mieltäni kiinnostaa myös leikkisyys yleensäkin. Se piristää niin kummasti päivää ja peilissä muuten jo ikivanhalta näyttävä oma naamakin näyttää lapsen-mielisessä väännöksessä melko paljon nuoremmalta!

Ei kommentteja: