sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Yleismaailmallisin kieli

Taide on yleismaailmallinen kieli, joka paremmin kuin mikään muu yhdistää ihmiset ympäri maailman. Netin välityksellä koemme ja jaamme hetkessä syvimpiä tuntoja ja ajatuksia katsellessamme upeita valo- tai taidekuvia missä tahansa maapallolla asuvilta kuvaajilta vaikkapa Google+:n piireistä tai kuunnellessamme inspiroivaa musiikkia vaikkapa You tubesta. Kuulostaa itsestään selviöltä, mutta mikä mahdollisuus siinä onkaan jakaa kokemus tai kommunikoida syvimmällä tasolla melkein online-ajassa ennestään täysin tuntemattoman, täysin erilaisessa kulttuurissa asuvan ihmisen kanssa, jonka kanssa ei ole edes yhteistä puhekieltä! Mikä muu voisi yhdistää ihmiset näin??!***

4 kommenttia:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hupsista, mielenkiintoisen näköinen kommenttitoosa, en voi muuta sanoa. No, jospa palaisin asiaan. Olet aivan oikeassa siinä, että taide yhdistää ihmisiä kaikkialla maailmassa, yli rajojen ja kulttuurien. Kauneuden kaipuu, luomisen pakko, tavalla tai toisella yhdistää ihmiset tiukemmilla siteillä kuin mitkään keinotekoiset rajat, saati tuntemattomat kielet. Taide on kansainvälinen, kieli itsessään, kaikille ja kaikkien kanssa...:)

Kiki kirjoitti...

Oho, tosiaankin, Pitsit sekaisin, täällä on ihan uuden näköistä mullekin! Yäks, en tykkää ollenkaan, mutta Googlen väki tekee kaikenlaista jatkuvasti, eikä meiltä kysytä tykätäänkö eli ei.
Mutta taide, ihana yhdistäjä!

Asta kirjoitti...

Hienon hieno kuva, Kiki!
Onko se sinun ottamasi?
Muutoin nyökyttelen ja myhäilen kirjoittamillesi sanoille.
Hyvää viikonloppua sinulle!

Kiki kirjoitti...

Kiitos, Asta! Kuva on kyllä itsetekemäni, yhdistelmä kahdesta kuvasta ja aika paljon lisäksi käsitelty.