lauantai 2. lokakuuta 2010

Millä motiivilla toimin?

Huomasin taas, että mielentilani oli ärtyisä ja tyytymätön. Ja kun mietin millä motiiveilla päivääni suunnittelin, eipä ole ihmekään. Unohdin taas pyrkiä toimimaan rakkaudesta johonkin. Haluan liikaa saada jotain egolleni: kauniita kuvia, joista joku tykkäisi tai onnistua sanomaan jotain hauskaa, joka huvittaisi muita tai tehdä jotain, josta voisi kertoa muille vastavuoroisesti, kun he kertovat omista mielenkiintoisista tekemisistään. Ei, ei, ei, pieleen menee taas! Minkä ja miten tekemistä minä rakastaisin tänään, nyt??!


Olen myös yrittänyt ehtiä lukea mahdollisimman monen kiinnostavan ihmisen blogeista mahdollisimman monta mielenkiintoista tekstiä. (Siinäkin taas se väärä motiivi, että enemmän kiirehtien olisi parempaa). Paljon ajatuksia ja tunteita herättävät upeiden ihmisten oivallukset ja rohkean avoimet kertomukset omasta elämästään ja ajatusmaailmastaan. Kiitos kaikille teille, kun avarratte maailmankuvaani!

1 kommentti:

Rita A kirjoitti...

Sain asennetuksi sen vempeleen :) Kiitti.

Kiinnostava hanke pyrkiä toimimaan rakkaudesta. En usko että olen kuullut kenekään ilmaisevan asiaa ihan noin... Rakkaus pyörittää maailmaa, sanotaan. Kyllä sen mukaan kannattaa elää!