keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Kun vain muistaisin NYT...

Kirjaviisautta.
Sitä tuntuu olevan pää ja mieli täynnä. Totuus tulee kuitenkin siinä vastaan, että onko minulla hyvä ja myötätuntoinen olo NYT. Unohdan jatkuvasti pysähtyä ja valita olla rauhaisasti tietoisesti läsnä mahtavassa hetkessä nyt. Unohdan valita juuri nyt asenteekseni rakastavan myötätunnon itseäni ja muita kohtaan.

Kuinka monen ärräpään ja tuomitsevan ajatuksen annankaan täyttää mieleni. Kuinka usein annan mieleni takertua johonkin muka tärkeään, josta haluan pitää vimmatusti kiinni. Ja kylmästi sivuutan kehoni viestit pahasta olosta. Sekä tunteideni villin sekasorron.

Näinkö haluan elää elämäni? No, en oikeasti todellakaan. Joku osa minusta kuitenkin haluaa vielä pitää tiukasti kiinni siitä mikä on ollut totuttua.

Koko elämä kuitenkin on jatkuvaa muutosta. Ja jokainen ihminen muuttuu ja oppii koko ajan, vaikka kuinka pistäisimme muutoksille hanttiin. Ihanaa, että joka hetkessä minulla on uusi mahdollisuus valita miten ajattelen, asennoidun ja toimin. Levollista, rakastavan myötätuntoista mieltä tänne, kiitos!

2 kommenttia:

Rita A kirjoitti...

Hienoja kuvia kaikissa blogeissasi! Mukavaa tutustua :)

Rita A kirjoitti...

Kuule, miten tuo Facebook-tanko asennetaan blogiin? Se joka sulla on postauksen alapuolella. Pääsin niin pitkälle että sain itselleni koodin FB:sta mutta en löydä paikkaa mihin sen veisin. Luulin että se pistetään Bloggerin gadgeteihin mutta ei ilmeisesti... (?)